Friday, June 18, 2010

BERITA TERKINI

Kiriman nie aq dpt kat tagged..mmg terkejut gle ble baca..!!! x sangka mcm nie skali owg kafir wat untuk hancurkan kte sbgai umah ISLAM yang suci..so..kowang sumo ble dah baca artikel nie..tolong sgt2 forward n bgtau kat membe2, family atau sape2 je yg kowang kenal.. SELAMATKAN AGAMA KITA..ISLAM..!!!!

Kenapa aku baru tau maksud perkataan "BYE"... SubhanAllah!!! Perkataan "BYE" merupakan jarum sulit org Kristian... Di dlm bahasa Arab b'maksud "fihafzil baba ". Manakala dlm bahasa Malaysia b'maksud di Bawah Naungan Pope(paderi). Jadi foward dan sebarkan kepada semua shbt2 anda. Semoga Allah memberi rahmat kpd kita dan org Islam yang lain.
Wassalam di Universiti Putra Malaysia. Itulah satu-satunya Universiti yang ada gereja. Gereja ini antara yang aktif untuk memurtadkan orang Islam. kalau ada saudara kita terminum 'Holy Water'. Sebenarnya air ini dibuat di Vatican City. Dijampi oleh paderi termasuk Pope John Paul yang jemput Perdana Menteri kita dulu! . Kalau terminum, cari air kolah dari 3 masjid. Baca Al-Fatihah 1x, Yasin 1x, 3 qul 1x, dan selawat. Ambil sebahagian buat minum dan sebahagian buat mandi. InsyaAllah mereka akan sedar dan dapat diselamatkan.insyaAllah. tolong fowardkan ... demi islam... demi agama yang tercinta...insyaallah... forwardkan mesej ini..""

2 comments:

selipar hijau said...

oh aku baru tau.. teng fana for da info.. euwww~~

TiaDA sapA said...

same2..jgn lupe bgtau kat owg lain gak..
bhaya kalo diamkan je..!!
k,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...