Thursday, January 6, 2011

ANOTHER ONE

We are so so so so so so30000x happy yesterday..!!hehehee..Mane x hepi nye,, smlm kami sekeluarga dpt 1 ag insan baru yang telah dilahirkan ke dunia ini..iaitu anak kepada abg aku yang ke-4 merangkap anak saudara aku yang ke-11..Ramai an..hahahaa xpe..ramai2 ag meriah..Mak so excited sgt smlm nak g tgk cucu baru dy..xsabo2 btol dy nak g..! Siap masakkan ag lauk pantang orang bersalin iaitu 'SINGGANG'..hehehe..nasib baik gak mak masak sbb makanan kat hospital tue agak berapa x sesuai untuk baby nnt..hehehe..Ish..bukannye baby yg makan, ibunya yg makan..!! Tapi ble disusukan baby tue..sakit perut tue akan dibawa ke baby tue..Hah..mcm tue la.. kowang paham x??! Emmm.. Layankan jela k,, Okay3..kte sambung pasal excited nak g tue k..Em..Emak x sabo2 nak g,, Mula2 ckp nak g petang la sbb nak tunggu Acik balik keje dulu..tp disebabkan x sabo sgt, mak ckp "Kte pegi jela tengahari..bawak je Iman ngan Dafi tue"..hehehe,,Okay gak, bleh lame2 kat ctu..! Lepas je Iman balik dr sekolah(tadika) :-),, kteowg pown gerak la g hospital..tp sblm tue abah isi minyak kete jap kat ESSO air tawar 5,,Dan disebabkan aku x sempat makan td, aq saje2 ckp.."sedap gak kalo beli jajan nie".. dan X sangka plak yg mak pown nak gak..hahahaa.! So, berbekalkan duit yang aku ade..aq pown masuk lah ke kedai tue.. Tapi bukan seorang aw..Bertiga ok..!! Teka la sape yg ikot..?! IMAN & DAFI la..hahahaha. Sape ag..! Sudah nye..mmg byk la jajan yg dibeli..! penuh kete ngan jajan dan xlupe gak sampah jajan..!! Mmg btol2 byk.hahahaa..Around 30 minutes,,smpai la kteowg kat hospital tue..kat cna, budak2 xbleh naik wad. so, kenalah tunggu kat bawah,,nasib baik ade play ground yg agak kecik je, hehehe..ckp la untuk budak2 main.! Emm. Ramai gak kanak2 yg ade kat ctu,, Yang ganas ade,,yang comel ade,, yang baik ade..tapi yang penting semonya aktif2 belaka..! hahahaha.. xlame kemudian, abah dh turun..And that's my time plak nak naik tgk baby,, Can't wait it,,!!!hehehee..see his face..:



Comel an..nie la AIYADH AMIRUDDIN ASYRAF..!!!
Muka dy sebijik mcm abg dy yg ke-2..! Hehehe..msti hensem nnt..:-)

Harapan : semoga sentiasa sihat dan bila dah beso nnt jadi anak yg berguna..:-)

2 comments:

cLumsy DAME said...

rindu beb nak jalan ramai2...waluapun jalan2 ke hospital....hihihi...

FANA ZABIL said...

hah??pew maksud ko??hhahaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...