Monday, February 14, 2011

HARI KEKASIH

Hah..mesti ramai bloggerz yg dh post or tulis sesuatu mengenai tajuk di atas an?! ha3.. aku pown turut tidak melepaskannya..Hmm..skrg nie HARI ITU x bleh disambut lagi dh.! Berdosa.!hu9.. tapi aku xkisah pown sbb aku mane ade boyprend.!!hu9..and rase2nya aku x penah sambut kot.. seingat aku la.!ha3..ayat mcm byk sgt boyprend yg aku ade.!ha3..xde la beb..aku xde byk boyfriend pown selama ini.. Hmm..nasib mmg nasib..yew la. orang x cantik, mane nak byk boyfriend an.ha3..ala..xkisah la semo tue..umur masih muda.! jgn dipikirkan sgt..!! Dan malam td ade someone yg telah dengan panjang berjeler nye telah menasihati aku dan memberikan semangat..Thankz to that person..Dan xlupa jugak kepada my sister, my cousin, my friend yg jugak memberi semangat yg tidak putus2 kepada aku untuk kuat kan semangat..Yeahh..!!!

Okay,,sambungan dari tajuk diatas, pagi td aku tgk ulangan Halaqah kat tv9..pasal HARI KEKASIH la..!hahahaa..dan ternyata mmg sah hari tersebut tidak boleh disambut oleh umat Islam..Muktamad..!! ok..ade paham??

2 comments:

cLumsy DAME said...

seeok-eloknya besday kite o besday org lain pon kite tak pyh sambut...tetapi hari jadi nabi Muhammad s.a.w harus kita sambut....perbayakan selawat...

FANA ZABIL said...

yeke xbleh smbut??sambut la..tapi ngan cara yg elok..sebagai mensyukuri kepada Allah yg kte masih lagi bernyawa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...