Tuesday, March 15, 2011

JOBS

Aku perlukan kerja
untuk menampung kehidupan aku
untuk beli barang-barang

so..ssiapa yg perlukan pekerja.
plz call me assp..
thnk u..
:-)

Thursday, March 10, 2011

Konvokesyen Ku

Alhamdulillah..segala urusan..majlis semo sudah selamat selesai dengan jayanya..!!he3..bermula pada hari Isnin sehingga pada hari Selasa..segala aktiviti yg kami lakukan..Alhamdulillah sekali lagi aku panjatkan kesyukuran kepada Allah telah dpt kami lakukan dengan gembira tanpa sebarang masalah..!!betullah kata orang.."jika kita bekerjasama, kita akan memperoleh kejayaan"..hu9.. kowang semo msti ikot kata-kata ini okay.. Sgt-sgt gembira kerana ramai jugak ahli keluarga kami yg hadir untuk memeriahkan lagi mjlis konvokesyen aku dan sepupu aku..! Sesungguhnya majlis ini sgt bermakna kepada Aku dan semstinya kepada semo para graduan yg telah berjaya mendapatkan diploma masing-masing..!!! Sgt-sgt la terharu dan sayu..hu9..

Oleh kerana sepupu aku yg sama-sama belajar dengan aku pown konvo same..jadi,,AYAH, IBU, KAKAK, & TUNANGnya telah hadir ke mjlis tersebut...!!:)

Tidak ketinggalan sepupu yg paling rapat..YEEN ISMAIL..yg telah sudi menemani aku ke sana.. tq a lot..hu9

Dan keluarga ku yg tercinta..MAK, ABAH, WAA, ADAH, ABG.LONG(abg ipar)..walaupun dyowg sibuk dengan keje..bljr..,mereka tetap sudi meluangkan mase untuk meraikan mjlis konvo ku..!!

TERIMA KASIH KEPADA KALIAN SEMUA..ANA AKAN TETAP BERUSAHA UNTUK MENGECAPI KEJAYAAN KELAK..!hu9

DAN X LUPA JUGAK BUNGA DAN ANAK PATUNG YG KALIAN BERIKAN..SGT BANYAK..SUKA-SUKA..:)

Friday, March 4, 2011

MAIN LAGI

Disebabkan xtau nak wat pew..dan disebabkan malas nak buat ape2..kebetulan plak ade SAHIBBA nie..pew lagi..main la..ha3..!! meh tgk nie..



kurang jelas..? hah..aku dengan baik hatinya akan menulis semua perkataan yg kat atas tue k,, baca aw..:)

kedut, kebas, diam, elman, sawi, we, parit, suci, uno, yoga, gelas, lama, anu, paya, saku, kimo, roh, peta, pedas, kelu, guru, gebu, baran, ganas, kau, roti, lidi, it, sepat, teh, mati, moga, ilmu, pau, pandu, unik..!

some of that word ade yg kata nama am, kata nama khas, kata kerja,.dan xlupa gak ade dua words adalah dlm bahasa inggeris..iaitu WE dan IT..! he3..jgn mara..

APA DAH JADI?

Hahhahaha..makin hari makin pelik mak aku nie la..mcm2 idea dia ade untuk buat tue la buat ini lah.mcm-mcm..! tp bukan dia yg buat..dia tukang bg idea yg bernas untuk wat sesuatu untuk umah yg tercinta.!! mmg aku xdpt membayangkan pew2 pown, smpailah dh siap..! hah..baru dpt bayangkan.ha3..teruk an..?hu9 yewla..aku mane la ade ilmu ttg nie semo..tau2 dh siap..ha3.. tapi...mak aku pown xde ilmu gak,. cm ner dia tau an?!ha3..aaaaahh..biarlah..yg penting semonye dh siap..kalo kowang nak tgk, dtg la umah..he3..xdela glamor sgt pown..tgk sndiri jela nnt k,,he3.. Emm, tp ade satu ag yg blom siap...hahaha..hah..tgk nie..

yg penting, Astro tetap ade.kalo x, cm ner nak tgk cite..hu9


Fuuhh..gila la an.?! terus terang anjung rumah ni.he3


Panas seketika..he3..


Kalo dh siap nnt, Insyaallah..aku update pix ag k,,:)

Thursday, March 3, 2011

ALAMAK

Assalamualaikum kowang..he3..aku xtau la nak wat cm ner..he3..help bleh x.?hu9.. xdela..aku an baru je putus an..tp xdela baru sgt kot..dh 5bulan kot.!ha3..tp biaselah an kalo perasaan kat ex- kite tue masih menebal until now..!hmm..aku perlukan mase yg panjang untuk btol2 lupakan dia.. dlm 1-2tahun cm tue..he3..tp since dh active ngan facebook nie..aku ade la kenal ngan sowang mamat nie..Budak bawah la plak...ha3..cm ner ek..? terus terang aku xde perasaan pown kat dia.. Yelah..kenal pown xdela sgt..! just kat facebook je an..tp dia plak lebih2..! dh nama pown budak.! ha3..so..pada pendapat kowang,.ape yg perlu dan harus aku katakan pada dia ek.. sbb my taste bukan budak2 la..kowang pown tau an,,?he3..(lagi mau tanya)..:-)

p/s : cite nie jgn cite kat sape2 aw..diam-diam je..he3

Tuesday, March 1, 2011

cer cite..cer cite..

Hahaha..hye allz..woah..awal2 lagi dh gelak ek? cm x kena plak.! who's care?? ini blog sy yg punya..so suka hati sy la an.ha3.okay.. mulakan dengan cara baik wokey..ehem.. ASSALAMUALAIKUM..:) hah..jawab jawab..jgn x jwb..he3. sudah agak lama tidak memberikan berita ttg sy kepada kalian an.he3. Itulah..xde cite yg menarik..and kalo ade pown, cm malas jerk tangan nie nak menaip..senang kata..no mood la.! he3..biase la beb..paham2 jela..next week ade event.!! mcm2 rase nie ade..! masam, masin, pahit,.dan paling penting manis..!ha3..just kidding jela k,,rase gugup, takut, xsabar, excited,,mcm2 ade..Hah.nie baru btol pnye rasa an.hae3. Hope agar semonya berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah..! preparation yg ala kadar nie..rasenye dh settle kot..!!he3..just nak packing..n go.!!!!he3..lupakan masalah..datangkan kegembiraan.. Ok.that's all 4 today..MALAS nak taip lame2..no idea..ha3..chow.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...