Monday, April 4, 2011

ABPBH 2010

Semo sudah sedia maklum bahawa Anugerah Bintang Popular Berita Harian sudah melaburkan tirainya..Terima kasih kepada Berita Harian kerana telah membuatkan malam kami di hadapan kaca Tv sgt bermakna dan cukup menghiburkan. Walaupun ade beberapa masalah semasa majlis itu berlangsung,,tetapi yg paling penting adalah kesungguhan dan content yg diberikan daripada semua artis yg terlibat lebih2 lagi drpd pengacaranya yg sgt2 hebat..!!!!! Rasenye gabungan tema Klasik Moden itu mmg sgt Brilliant la an..Very smart..Dan para artis jugak telah mengenakan pakaian yg bersesuaian dengan tatacara pemakaian..Yew la..kita an duduk di negara Islam.. pastue..mmg owg Islam pown..So, pakaian kena lah jaga okay..? Dan mlm td telah membuktikan bahawa artis2 pown bleh lawa dan cun pew kalo pakai baju yg tertutup an..Rata2 semua pakaian artis2 smlm sgt bagus dan ayu saja..Sedap mata memandang..!!he3..

Gabungan pengacara lama dan baru (zizan) mmg sgt mengiburkan..Xdela kita rasa mengantuk an? Congratez to all of u..tahun depan buat lagi gempakkk aw..hehehehe

Dan x lupa congratulationz kepada semua pemenang anugerah..sgt2 berpuas hati dengan keputusan tersebut..kowang mmg terbaikkkk..!!!! SAHEIZY SAM..!!!! I luv u too...hahahahaa

Hah..xlupa kepada Dato' Siti Nurhaliza..I WANT NOBODY NOBODY BUT YOU..hehehehe..

Sunday, April 3, 2011

ADA AKU KISAH???

Salam 1 Malaysia diucapkan khas dan ikhlasnye kepada anda yg sudi membaca ape2 yg boleh dibaca dalam blog saya ini. Yelah..sy hanya manusia biase yg kkadang..tp bukan kkadang kot.. seringkali...mengepos ssuatu yg x kena, x fresh, x best untuk bacaan para pembaca an..???!! ha3.. tp..ADA AKU KISAH??? hahahahahahaha..ini blog saya yg punye..So, ada aku kisah ngan semua tue??hehheheehe...eeheemm..jgn amik hati yew kawan-kawan..sy hanya bergurau sahaja ketika ini. bukan pew..ini semua dilakukan hanya untuk memanjangkan post blog aku kali ni..hah.. mukadimah je dh panjang an?? Membebel jerk yg lebih..Point nye xde gak..! Dan sekali lagi.. ADA AKU KISAH??? Hahhahaaa..

Sbnarnye aku xd pew nak tulis untuk hari ini..Sbb tue la aku mula mencarut..Hanya menaip ape sahaja yg terlintas di fikiran aku tatkala ini.. Tue yg kkadang terkeluar bahasa baku..KKadang bahasa pasar plak..mcm2..yelah..xpela kot an..kita an 1Malaysia..xkisah an campur2..kowang tetap paham an??hehehehe..okay..good..good..good..:) very nice la Lue orang..hehheee.

EEm..pew ag ek nak tulis?? Serius hari ini mcm biase saje..xde benda yg interesting nak diperkatakan dan dikhabarkan kat kowang..Hah..ade satu..!!! Hari nie aku dpt makan aiskrim cornetto..Along aku belikan!!Dh lame sbnarnye aku idamkan nak makan aiskrim tue..Tp disebabkan kekangan duit..Yew r..hidup menganggur tnpa duit sendiri..So, kena la berjimat ketika berbelanja..Dan nasib aku mmg baik la...Along dh belikan aiskrim yg aku nak selama nie.. Biasenye beli Aiskrim dlm mangkuk yg biase tue..dh muak..!!!Tq along..:)..

Hah..rasenye tue jela kot..Eh..hah..ade la..mlm nie ade ANUGERAH BINTANG POPULAR..kat tv3..xbleh dilepaskan nie..msti kena tonton..siapa la agaknye yg menang ek..? Shaheizy Sam? Lisa Surihani?? Antara 2owg nie la kot..he3..tp yg penting.. FARAH FAUZANA ngan FAIZAL ISMAIL msti kena menang..!!!he3..k la ..aku nak bla la..nak rehatkan tangan..untuk pew?? saje je nak rehatkan tangan..Ada aku kisah??? kakakakaa...k. Salam. peace no war.!!! hidup aman damai..amin~..

AKADEMI FANTASIA 9

Malam tadi telah berlangsungnye Konsert Tirai Akademi Fantasia musim terakhir.. Ape?? Musim terakhir??? Nape??lepas nie msti hidup kita xkan rase happy ag setelah tiadanya AF an?? em..msti kowang x kisah..tp aku kisah kot..hahahahaa... So far, para pelajarnye ok la..ade bakat, rupa, dan yg penting personaliti dan keselesaan di atas pentas..Dan yg paling melucukan adalah bila Adlin Aman Ramli ckp yg dia akan backup semo para pelajarnye..hahahaha..interesting la kan nnt..? xsabar nak tgk konsertnye minggu depan..!he3..can't wait it..he:)

hah..gambar yg kat bawah nie adalah salah seorang pelajar yg dh mencuri hati aku untuk kekalkannye dlm AF nie..Nama dia ERUL..hahahaa..nak tau sbb pew?? eh..bukan sbb muka dia cute..tp mmg cute pown.heheee..ade lagi kelebihan dia yg aku suka..sbnarnye dia nie suka Korean Singer..Story.. Hah..lebih kurang ngan aku..kira mcm 1 jiwa la..best an..dan smlm dia bleh plak nyanyi lagu Korea. I'LL BE BACK..sgt sgt sgt lagu tue..dan dia membawakan lagu tue ngan baik sekali.. dh mcm mmg penyanyi korea plak..hehehe..so. keep voting him..!!!


Saturday, April 2, 2011

PRINCESS PROSECUTER

Now..skrg nie ngah sangat gila minat gila gila punya ngan drama korea terbaru "PRINCESS PROSECUTER"..mengisahkan tentang pendakwa raya yg bergaya..very stylist..!!! Dan yg paling penting...!!!!!!!!!! cerita nie sgt menyentuh hati dan jiwa..habis bengkak2 mata tgk cite nie.. kalo x caya..try la tgk.. kat astro animax setiap hari rabu pkol 8mlm..tp aku dh abis tgk dh..DOWNLOAD la..pew lagi..ha3..kalo kowang nak tgk..meh r dtg umah..amik citenye kat aku nie..aku gerenti kowang msti seluuutt dengan cite nie..heehehee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...