Sunday, June 12, 2011

KELMARIN

REUNION..Alhamdulillah..berkat sokongan dari ex rakan-rakan kelas..akhirnya terlaksana jugak planning yang very last minute ini.hahahhaha..mmg sebenarnya rancangan akhir itulah yang menjadi kan?? betul..! he3..berikut adalah aktiviti-aktiviti yang sempat kami buat pada hari smlm..read it plz...:)

Mula-mula kami decide nak jmpe kat SHELL a.t.5 pkol 10.. so, pagi-pagi lagi sudah kena bangon. takoot terlambat punye pasal.he3..dan alhamdulillah mmg tepat-tepat pkol 10.. aku DAN mimi sudah smpai ke destinasi yang pertama iaitu SHELL la..ha3..tunggu..tunggu..hmmm..sudah lepas pkol 10,,call kawan a.t.4..dyowg kata ngah tunggu kawan dr semenchu..so..kami gerak dulu la..he3.. jumpa kat Today's..:).

Smpai sana,,tunggu lagi..sementara tue,, jalan-jalan..round-round jap kat kawasan Today's tue.. em..lame nye dyowg nie.he3.. dah penat jalan, duduk jap kat kerusi.., dan xlame tue..dyowg dah smpai,,lepas itu, kami baru ingin berbincang ape nak buat...tak macam kelakar plak an.?ha3.. agak lama jugak nak buat keputusan nie..either wayang or bowling. but lastly,, bowling menjadi pilihan kami..jadi apa tunggu lagi..jgn buang masa..teruskan perjalanan ke Diamond..:)

Sampai disana,,kami maen.maen..lelaki vs wanita..cehh.! keputusan pada awalnya agak tidak berpihak kepada female group..tp kami tidak menyerah kalah..apa orang kata,,jgn berputus asa kan?? he3.. selagi ade peluang..akan kami lakukan dengan sgt-sgt terbaik..taaaaapi,,mmg la.. kalau nak kalah tue,,kalah jugak..taaaapi,,xpela..yang penting kita have fun kan kan kan? ha3..


after that,,teruskan misi SAMBUT BIRTHDAY ROSE..lokasi di McD Tiram.. best..!! disamping dpt rehatkan badan yang dah penat main bowling tadi an..dpt jugak beramah mesra kembali dengan rakan-rakan..:)


NICE MOMENT.!:)

Lepas sudah kenyang makan-makan disana,,kami meneruskan misi masing-masing.. aku DAN mimi BERSAMA anak saudara nya kembali ke Today's untuk menonton wayang.. KL GENGSTERS tue,,he3..ceritanya sgt menyeronokkan,,pegi la tengok yew kawan-kawan..sure tak menyesal punye..:)

itu sahaja..,

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...