Monday, July 25, 2011

BOLA=KARNIVAL=KEMBAR KERK??

Assalamualaikum kepada kalian,,

Hope sangat-sangat korang sihat sentosa dan gembira sentiasa.!

nak tanye?? apa aktiviti korang weekend smlm?? adakah aktiviti anda tue happening, or pening?? heheheehe.. jgn mara yew kkawan..! i'm just nak tanya sahaja..tidak salah kan?? Hah..apa??Kowang tanye balik kat saya apa yang saya buat?? mmg berani la kowang nie,,! anda tak takut sama saya ka?? hahahahah..em.ok..takpe..saya akan cerita! memandangkan kowang nak tau sgt kan??hhehehee..

Agak terisi jugak la hidup ini pada hari Sabtu & Ahad lepas! Great! xdela duduk di rumah sahaja. Bored! hehehehe..Happy sebab dpt kumpul ramai-ramai sekeluarga walaupun tak ramai sgt.hehehe.. sambil menonton Bola Sepak perlawanan antara Malaysia dan Singapura.! nak komen lebih-lebih pasal bola pown..xguna..jadi sgt-sgt berharap sekarang nie Team Malaysia dpt tukar strategi yg gempak untuk kalahkan Singapura..! x lupa gak kepada GOAL KEEPER Malaysia..Sharbinee. plzz alert sikit...,i know that you can do it..!hehehe.. GO GO MALAYSIA!:p

ok..berhenti untuk bercakap tentang cerita aktiviti hari Sabtu.. sekarang go for it untuk hari Ahad plak! kowang tahu tak yang KOTA TINGGI ade buat Karnival Jom Masuk UMNO.?? cek xtau pown..dia buat kat pasaraya Econsave kat Taman Daiman Kota Tinggi.. rupa-rupanya dah hampir seminggu dah karnival tue berlangsung..dah nak tutup dah pown.hu9. kesian an..kekekeke..tapi dpt jugak tgk smlm untuk acara penutup...jadi, semangat untuk masuk UMNO tue mmg dah tahap maximum dah.! tapi malangnye,,"MAAF CIK, ANDA BELUM CUKUP UMUR UNTUK MENDAFTAR.!" malu sejenak!hahaahaa..tapi tak lama pown..buat tak tahu sudah..hahaha..em, apa yang paling best adalah saya dan akak dpt masuk tv,,btol!! tak tipu..! ini benar-benar punye..tak main-main k,, ada masuk kat berita tv3 dan tv9..saje je tercengok diri tegak depan kamera..walaupun jauh,,tapi tetap nmpk..hheheehe...x kisah pown!:P yang penting,, ko ada?? tak de an..!he3

Disamping itu,(woah.mcm nak buat karangan BM plak!) we go to KFC..yeah.!! makan time.! tapi bungkus jela.nak makan kat rumah!hahahaha..saya dan akak go laa to KFC untuk beli that food an, sedang asyik menunggu makanan sampai di kaunter,,kami ternampak yg ada beberapa mata pekerja dan pelanggan yang melihat-lihat kami! apesal an?! dlm fikiran dh mcm tau,, mesti dyowg ingat kami kembar.! it's not ok.! she is my sister.. 1 years old more than me.! hahahaha.. muka hampir same taaaapppiiiiiii muka saya agak besar sedikit? sikit kerk??!! eemm..sukahati la nak ckp pew..!

Tue saja nak cakap..!:P peace,,:

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...