Saturday, July 23, 2011

SEMUANYA TENTANG BOLA

Assalamualaikum kepada kalian,

diharap agar sentiasa sehat sentosa hendaknya..! (semestinya!.)

Baca-baca je dah nmpak logo bola sepak malaysia an..hehehehe...semangat tengah membara nie..!!hehehehe

sebelum menyambut bulan Ramadhan yang mulia ini, negara kita sgt bertuah rasanya terutama kepada Team bola sepak Harimau Malaya..kerana negara kita telah didatangi oleh Kelab - kelab bola sepak negara yang sgt terkenal.!. boleh dikatakan seluruh dunia la orang kenal diaowg.. tidak kira bangsa, kaum dan agama...hampir keseluruhan rakyat di dunia ini meminati kelab bola sepak.. jangan ingat wanita tidak gemari bola sepak wokey.!! itu sgt salah..!ha3

Arsenal


Liverpool


Chelsea

Mereka-mereka ini adalah antara KELAB BOLA SEPAK yang sgt famous pada abad nie.. kerana kelincahan dan kepantasan sepanjang perlawanan berlangsung membuahkan hasil yg sgt lumayan..sesungguhnya team malaysia sgt beruntung kerana diberi peluang untuk sama-sama bermain dlm perlawanan menentang mereka.

Walaupun tidak memenangi sebarang perlawanan tersebut, kita seharusnya berbangga dengan pencapaian yang diberikan daripada setiap pemain..!! mmg sudah bersemangat btol mereka kan.. jadi kita sebagai rakyat malaysia haruslah menyokong mereka untuk lebih berjaya lagi.!!

Sebenarnya, saya sgt jeles sbb tak dpt tgk dyowg main depan-depan.! jeles ngan orang lain yg dpt tgk.!!hu9.. sebel bangat.!!
A--------------------------------------Z


Dah abis TOUR FOOTBALL CLUB.., kita sambung balik pasal PIALA DUNIA.! serammm..! he3

malam nie pertempuran antara


vs

Perlawanan yang sgt penting untuk melayakkan diri ke perlawanan PIALA DUNIA..mane la tau,, kot-kot rezeki Malaysia..!! jadi..same-same kita menonton malam nie pada pkol 7 ok..!! mari gegarkan rumah anda dengan BOOOLLLLLAAAAAAA..!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...