Thursday, August 18, 2011

Ini macam nombor telefon dia.;!

Assalamualaikum kkawan-kkawan sekalian,,hehehe..

ada sihat?? good..,,so bleh la baca my posting kali ini..heehehe..

_____________________________________________________________________
INI MACAM NOMBOR TELEFON DIA laaaaa...

dah abis setahun kot rasanya dah tak contact each other by phone.! jarang sekali on9 facebook.., yewla..orang dah tunang~hu9huhu9..

Dan hari ini dalam sejarah yang membuatkan aku berfikir sepanjang hari ini tak henti-henti.. boleh percaya kerk?? mimpi kerk?? betul-betul kerk nie?? hayoi~~~...

Around pkol 12 lebih..atau nak lebih tepat lagi pkol 12:35 tengahari..18.8.2011.. hari Khamis.. i've got 1 incoming call menggunakan WITHELD number..!terkejut & excited to know who are calling me..! tapi disebabkan ketakutan dan kekejutan datang lebih dari kegembiraan,,si dia kah?? aku biarkan saja calling itu tanpa berjawab!.. sebab masa itu masih lagi dalam keadaan terkejut sangat sambil sedang berfikir siapa la yang tepon nie..;.. then, baru saja nak angkat, nak tekan butang hijau,, ttibe.. ringtone terhenti.!!!huhuhuhu9..susah!

mesti kowang tertanya-tanya kan macam mana aku boleh tahu yang si dia yang tepon~~?!. sebenarnya,,macam nie,, masa kami still together,,si dia selalu juga guna WITHELD number tue.. jadi sebab tue la aku dapat agak yang mesti si dia nie..hehehehee..

Aku nak tepon balik pown tak boleh,,sebab dia guna WITHELD number! nombor tepon si dia, dah buang!!hhmmm..pasrah sajalah....,,

Bila pikir-pikir kan, kenapa ek dia call?? ade apa-apa nak bagitahu kerk?? atau dia nak jemput majlis kawin dia??huhuhuhuhuhuhu...disebabkan kau call aku tengahari tadi,,otak aku nie asyik teringatkan kau saja.!!aduishhh~~!..

???????????

masih lagi tertanya sampai sekarang~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...