Wednesday, August 17, 2011

Perlu Kerk Tunjuk Perasaan???

hye kawan-kawan,

Assalamualaikum,,

Selamat menyambut hari Nuzul Al-Quran,,


Selamat bercuti kepada sesiapa yang sedang bercuti.,,

Selamat bekerja kepada sesiapa yang kena bekerja,,

eh eh eh..dah abis waktu keje la.!! ha3x..

hah..berkisarkan tentang tajuk yang nak dibahaskan,, apa pendapat kowang?? perlu atau tidak?? perlu kerk kita tunjuk perasaan?? perasaaan apa?? perasaan suka?? duka?? sedih?? senang?? yang +ve atau yang -ve?? hah..jawab jangan tak jawab! ha3..

Memang manusia nie dilahirkan dengan wujudnya perasaan,,setiap orang ada.! tipu la kalau xde an,,sebab semua orang penah ada perasaan kat someone an?? hah..itulah contoh perasaan,!ha3.. perasaan suka kat seseorang itu bagus,,ahhh..apa aku merepek nie??

tapi ingat...,,baca betul2x..perasaan tau, bukan perasan!ha3..lain maknanya tue.:)

Kenapa ek kalau kita tension a.k.a dalam keadaan tekanan, kita mesti marah?? tunjuk perasaan la tue sampai mengamuk sakan,,habis barang-barang dibaling sana-sini. banyak rugi wow.!hahahhahaa... kalau berdendam ngan orang lain, mesti nak bomohkan la.. nak bagi orang yang kita berdendam itu menderita,, tak ingat kerk kita yang satu hari nanti kita akan terima balasannya..!! tunggu jela masanya.!ha3..

Sememangnya bulan Ramadhan memang banyak menguji kita dari pelbagai aspek,, yewla.. dah la cuaca panas, tekak kering,! hati pown jadi panas..mudah sangat naik angin,,! ha3. relax la.. ini dugaan kecik je.. waktu buka puasa nanti minum la puas-puas..!sampai senak.!ha3.. ish2x, tak nak la mendoakan orang jadi cm tue, xbaik..biarlah kita berdoa supaya orang-orang sebegitu termasuklah kita sendiri sentiasa bersabar., dan ceria selalu,amin~..

ok la..selamat menyambut hari Nuzul Al-Quran,, banyak-banyakkanlah amalan~.. kalau tension2x tue,,lebih baik baca Al-Quran..pegi ngaji..dapat pahala lagi..heheehe.. ok.

selamat berpuasa

dan

selamat berbuka..:).;

ingat,,esok puasa lagi aw..!;he3

2 comments:

el-janna said...

semoga kita hayatinye ye^^

FANA ZABIL said...

yupp..heheheee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...