Friday, August 5, 2011

PERMOHONAN BIASISWA JPA dah buka.!

Assalamualaikum kawan-kawan,

Apa kabar,? puasa tak hari nie? heheehe..dah bape hari ponteng puasa?? heheehe.. Alhamdulillah sudah hari ke-5 kita berpuasa di bulan yang mulia ini iaitu Bulan Ramadhan...dann..saya juga telah berpuasa selama 5hari.,blom ponteng lagi aw..hu9.

Seperti yang kowang sedia maklum, JPA dah buka permohonan biasiswanye.. jadi, apa tunggu lagi?? meh r kita ramai-ramai mohon..mane la tau,,kot-kot dapat.!:).hopefully;:

kowang tak tau mcm mane nak bukak laman web JPA?? emmm..senang saja..ada banyak cara bleh guna.:

A. search kat google..,then, tulis JPA..then, click kat result yang paling atas tue! senang an..he3

atau

B. kalau susah..meh saya bagi link JPA..: JABATAN PERKHIDMATAN AWAM MALAYSIA.

lepas click, akan tertera seperti ini,

Lepas itu, tekan mouse awak tue kat Permohonan Program Penajaan Ijazah Dalam Negara yang ada anak panah tue,:;

Selepas sudah isi borang-borangnye.,kowang kena print slip permohonan itu dan hantar ke alamat yang tertera..,:)
Selamat mencuba,

2 comments:

[sutera kasih] said...

selamat mencuba, wish yg mohon tu dapat :)

FANA ZABIL said...

yay,,tq [sutera kasih]..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...