Wednesday, August 3, 2011

SALAM RAMADHAN

Assalamualaikum kepada saudari-saudari dan saudara-saudara,,

Apa kabar?? semoga sihat sentiasa...

dah hampir 1minggu kot tak update blog ini..buzy la katakan.hehehe..xdela..buzy tue satu hal.. tapi yang satu hal lagi ialah kesakitan..iaitu keracunan minuman..agak pelik an.sbb biasanye kita kena keracunan makanan..tapi sebaliknya kepada saya,,inilah padahnya minum air VITAGEN banyak sangat..perut tak kuat nak control..!! kesudahnya,,,hhmmm..ke toilet la selalu..for almost 3days.. payah wooo..huhuhuhuhu..lepas nie taubat tak nak minum lagi air tue,,.hopefully,,!!hah..that's why la saya tidak ada mood untuk menulis apa-apa..lemah saja badan..tapiii,, alhamdulillah sekarang sudah pulih 100%..

Kalau anda perasan,,saya masih lagi tidak memberi ucapan salam Ramadhan lagi dalam blog ini kan..? hu9..rasanya tidak lambat kot untuk saya katakan sekarang kan..?hehe.. ala,,bagi la can sama saya..bukannya saya sengaja..hehehe.. agpown baru 3 hari puasa..heheeh..ok..

disini saya ingin ucapkan SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN BULAN YANG MULIA kepada rakan-rakan blog saya.., Diharap agar anda semua perbanyakkan-lah amal ibadah dan semoga segala amalan kita diterima oleh Allah..Amin~



ok..done:)..fuuhhh..lega rasanya..

2 comments:

[sutera kasih] said...

salam ramadhan, selamt berpuasa, jgn ponteng tau hehe

FANA ZABIL said...

hehehehehe..tp kalau dah mmg xbleh nak puasa,,xpyh la nak puasa an..heehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...