Saturday, November 19, 2011

IBARAT HARI GEMBIRA SEDUNIA

Assalamualaikum,

bukan hari ini tapi hari semalam bersamaan hari Jumaat 18 nov 2011.

Hari Jumaat sahaja dah memberi maksud yang gembira iaitu Penghulu segala hari, yang dimana hari yang paling dinanti2kan oleh orang Islam. untuk ape?? ish..untuk berIbadah la.. Tapi kalau untuk budak sekolah, dan tak lupa cikgu - cikgu sekolah, hari Jumaat 18 nov 2011 merupakan hari yang paling dinanti2kan kerana semalam merupakan hari terakhir sesi persekolahan tahun ini. Bestnyeeee!!!!! ok.aku bukan budak sekolah lagi. so so so..jangan jadi over excited melebihi mereka - mereka ok. tett~~..

Em..seperti yang tertera dekat title post entry aku kali ini., hari semalam hari Jumaat bersamaan 18 nov 2011, aku rasa adalah hari yang sangat meng-releasekan tension ku ketika ini. hahahahaha.. ayat sadis yang dianggap klishe.! well well well.. inilah kehidupan,. penuh dengan pancaroba. cehh!!

ok sudah.,

Sudah lama tidak memakan pizza, alhamdulillah suka sangat sbb dpt menikmati makanan tersebut. hahahahahaha.. time kasih Temerloh kerana mendirikan Pizza Hut untuk penduduk - penduduk sekitar. sedapp.!! suka suka suka..

yeah..saya dulu yang abis makan, sangat sedap smpai licin pinggan dan mangkuk dan tak lupa air dan jag itu juga.hhehehee

Puas berjalan sehingga malam, tanpa mempedulikan soal - soal pembelajaran, hahahahahaa.. sangat sangat menghilangkan keserabutan di dalam kepala hotakk ku ni.

Jadi, kesannya, hari nie start sudah study untuk menempuh minggu hadapan.

ok,done.! :)




8 comments:

kue azfar said...

sedapnya..kue pun lama tak makan pizza

Azzah said...

tu dia..sampai licin semua..:)

FANA ZABIL said...

hahahaaha..mesti lah.. rugi kalo x abis Azzah.hehehee.

FANA ZABIL said...

tue la pasal..mmg dh lame x makan, sekali makan, hah,,amik kaw.. kaw kaw saya makan.!hahahaa

aiEz said...

pizza itu jugak agak lama aie tak ketemu...terindu2 padanya..belanja aie?hee

nurkaloi said...

ko dkt ngan tmerloh ke fana
leyh laaa i dtg jenjalan sane ngeee

FANA ZABIL said...

hah aiEz..xbleh la nak blnje.. money x ckp nnt.hahaha

FANA ZABIL said...

hahahah kaloi..aku kan student uitm jengka, jalan - jalan la g temerloh..hehehee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...