Sunday, November 27, 2011

KENAPA MALAS SANGAT NAK STUDY??


Kenapa?

Pernahkah kowang pikir macam mana bahasa kita wujud? dan macam mana kita boleh faham bahasa - bahasa asing?? hah..cuba fikir..! em..kowang pikir la dulu k,. kang lambat plak nak abiskan entry nie kalau tunggu kowang jawab. teeett~~hehehee..

Kenapa. Pertanyaan yang selalu kita sebut.! kenapa awak macam nie? kenapa mesti berpisah? kenapa mesti ko yang dapat lebih? kenapa? kenapa? em..kalaulah kenapa tue boleh bercakap, mesti dia suruh kita - kita nie diam kan.! asik tak puas hati je. tanya kenapa - kenapa.! hahahaha.

Kenapa?

Hah..tanya lagi.. kenapa malas sangat nak study nie?? minggu lepas punya la excited kononnya dah bertekad nak study minggu nie ekoran ada 2 quiz next week. tapppiiii.. kenapa SETAN menghasut aku untuk tidak belajar,.? even nak baca pun malas! hmmm.Ya Allah. tolonglah hambamu ini.. berikanlah aku kekuatan untuk menghapuskan hasutan
syaitan yang direjam ini Ya Allah.~~

Tolonglah. bagi lah FANA ZABIL nie semangat untuk study.! PLLZZZ help me...:(

bagi sesiapa yang sudi tolong Fana,

silalah click button help dibawah,

mintak tolong sangat - sangat nie.

huhuhuhuhu.

jeng jeng jeng. takde pown. hahahaa..kena tipu. wekk!!
jangan mara yew.
smile.:)


8 comments:

Aishah Zin said...

cpttt g stdy cpttttt.;p

diana said...

seru2 nama akak patploh kali..
mesti lepas tu rajin nak study..
ekekeke

FANA ZABIL said...

hahhahhahaa..sok ade quiz.. mmg wajib study.! hellpp!!!

FANA ZABIL said...

seru name sape?? hahaahaa.. confirm bleh rajin nie?

bobiedanbad said...

study....
rajin adik rajin
rajinlah belajar hihihi :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

haha, ada petua tau nk rajin study! jangan ngadap laptop...kahkah

FANA ZABIL said...

hahaahaha..
rajin - rajinkan lah yew..

FANA ZABIL said...

hah..tue la..tapiii..xbleh la kalo x on laptop..huhuhuh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...