Tuesday, November 22, 2011


Selesai sudah test dan kuiz untuk minggu ini

Syukur sangat ke hadrat Illahi kerana aku masih lagi bernafas sehingga ke hari ini tanpa mengalami sebarang penyakit. Penyakit jangan dicari,: sekali anda terjebak dengan penyakit, susah untuk mengubatinya:. Jeng jeng jeng

Semua orang tahu, minggu ini memang agak kelam kabut hidup aku,. Dengan bermacam – macam urusan. Urusan itu lah. Urusan ini lah. Urusan belajar lah. Dan tak lupa juga urusan peribadi.!

Tapi, entry kali ini,.aku tak nak sentuh pasal peribadi. It’s too secret nak di-share kan bersama. Hahahaha.. jangan mara yew..

Economies – test – Monday

Business – quiz – Tuesday

Hah..dua2x subjek nie dah selesai. Alhamdulillah!

Tak kira la bape banyak markah yang aku dapat,, yang penting dah lepas. LET BY GONE BE BY BONE.!! Hehehehe..

Now sekarang mau releasekan tension dengan mengenepikan segala buku – buku jauh dari pandangan dan focus-kan pada laptop yang tersayang. Heheheh..

Dan bersiap sedia jangan lupa tentang hal penting next week. Dua (2) kuiz yang akan menjelma.! Watch out..!!

hadapilah kuiz dengan senyuman.:)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...