Sunday, January 29, 2012

Nothing 2 Say


Sunyi kan kalau tinggal sowang sowang. rasa nak keluar je jalan jalan g mane.. em.. tapi apela nasib terpaksa gak duduk diam di rumah saja. tak boleh g mane mane.. mane semo orang ini? mak abah dah balik kampung ada jemputan kawin. Nak ikuttt.. tappiiii.. malas yang lebih dari rajin. sudahnya, duk umah la kena tinggal...wuuaaahhh!!! yang lain takde ke kat umah tue? a'a.. ade. akak sowang. tapi jap lagi nak balik dah. esok kan dah keje. hehehe.. redha jela.. Memang la hari Ahad nie adalah hari untuk rehat. Tapi.. untuk orang yang tak bekerja macam saya nie hah.. hari Ahad la patutnye hari yang best, happening kan? tapi lain la... Hari Ahad la hari yang membosankan. cerita cerita pown bkn nye best.. rase ngantuk macam nak tido je sepanjang hari. tapi kalau tido je,, nnt orang cakap pew la. cakap yang tak manis anak dara tidur sampai matahari dah terpacak kat atas kepala .. ayoyo.!! hahahahaa.. abis tue, nak wat apa?? Nak kemas 1umah memang malas la.. hahahaa..ok la.saje je nak tulis entry nie. rasa bosan yang tahap maximum highest dah nie. hahaha.. k k k Salam.. :D


sorry kalau entry nie tak best.. no idea.. tapi nak tulis gak. hehehe.. donee!!

Saturday, January 28, 2012

Tak boleh nak mandi la.

Walaupun musim tengkujuh dah berlalu, jangan disangka yang ombak tidak akan bergelora lagi. oh no no no.. salahhh! hehehe.. bukti?? nak amikkk... so memang tak berani nak mandi. ok. done~~
Tak berani nak pegi dekat.. ombak kuat sgt.. hhhuhuhuu

Friday, January 27, 2012

BARANG dah SAMPAI..!!

Gembiranya hati bila barang yang kita nantikan tue dh sampai. taknak cakap lebih lebih buang masa. so.. ape lagi?? check this out!! :D

enjoy yaa..! ha3



Dah dapat nie. apa tunggu lagi.. moh la kita bukak ramai-ramai.. waaiittt!! biar saya je yang bukak ok.. yang lain tengok saja..:P

Gila rakus aku bukak kan? hahaha.. nak tau apa kandungan dalam bungkusan ini.??
ok.

sambung lihat..:D


masih konfius?? hahahaa..pikir-pikirkan la..
SELAMAT BERJAYA

Thursday, January 26, 2012

Eh..Darah!! __ Tolongggggg!!

Sape takut dengan darah?? hah..memang tak boleh jadi Doktor / Nurse la kalau macam nie. takut darah.! hehehehe.. Macam mane kalau tiba tiba tanpa kita ingin kan tiba tiba je ada darah mengalir depan mata kita. Ini bukan darah tipu aw..Tapi memang betol betol. Seram pulak bila dengar. Hah.seram?? nape perlu seram?! Darah apa tue? mesti kowang ingat darah hantu kan? hahaha.. mane tak nye..kalau ada darah tiba tiba mengalir depan mata,. kalau tak orang, mesti hantu! ish ish ish.. pikiran manusia.. suka pikir yang -ve saja. nak wat macam mana.. lumrah manusia. hehehe. lupakan hal itu..kita continue dengan hal yang tadi..

Kisah benar

Sedang asyik 'Emak' di dalam toilet pagi tadi untuk membersihkan diri untuk mengambil wudhuk untuk menunaikan solat Subuh,. Makkk koo terkejuttt.!!! Boleh pulakk.. eh..silap silap.. bukan pagi tadi tapi malam tadi..hehehe.. Sedang asyik 'Emak' di dalam toilet malam tadi untuk membuat apa yang kita akan buat bila di dalam tandas, gilaa tak terkejutttt bila depan mata sendiri nie, terlihat Daraaahhh mengalir dari atas. Dengan bau nye yang kurang enak. nasib baik bukan malam Jumaat.hehehehe..

Nape? tak percaya? hah.nah amik tengok sendiri.:D


Esok paginye.. kira pagi tadi la kan.. 'Abah' cuba untuk melihat apa sebenarnya yang ada kat atas tue. Siapa yang mati? Apa benda yang ada kat atas tue? orang ke? binatang ke? kalau binatang., binatang apa? biawak? Tikus? ooooohh. no no no & no.. salah tekaan itu semua. Kowang nak tau? meh..tengok kat bawah nie._____




Kesian kucing nie dah kembang..gilaa besar badan dia..! tengok la kaki dia tinggal bulu je. Punca kematian masih belum dikenal pasti. hehehe.. maaf yew kucing. Kami tak dapat nak selamatkan awak.. semoga kamu bahagia di Syurga sana.. amin~~..:D

Wednesday, January 25, 2012

AMPUN maaf DIPINTA

Ampun Maaf Dipinta Kerana Sudah Lama Tidak Menulis Apa - Apa Ke Dalam Ini Blog. Bukan Sengaja Tapi Tidak Sengaja. So, sekarang dah musim cuti. Banyak Masa Dah Untuk buat aktiviti aktiviti harian sebelum ini.





dan Yang Paling Penting


Yang lain lain tue x explore lagi.hehee.. hah..jangan lupe follow & add aw. Click je kat picture picture yang kowang nak.

Be friends forever. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...