Thursday, January 26, 2012

Eh..Darah!! __ Tolongggggg!!

Sape takut dengan darah?? hah..memang tak boleh jadi Doktor / Nurse la kalau macam nie. takut darah.! hehehehe.. Macam mane kalau tiba tiba tanpa kita ingin kan tiba tiba je ada darah mengalir depan mata kita. Ini bukan darah tipu aw..Tapi memang betol betol. Seram pulak bila dengar. Hah.seram?? nape perlu seram?! Darah apa tue? mesti kowang ingat darah hantu kan? hahaha.. mane tak nye..kalau ada darah tiba tiba mengalir depan mata,. kalau tak orang, mesti hantu! ish ish ish.. pikiran manusia.. suka pikir yang -ve saja. nak wat macam mana.. lumrah manusia. hehehe. lupakan hal itu..kita continue dengan hal yang tadi..

Kisah benar

Sedang asyik 'Emak' di dalam toilet pagi tadi untuk membersihkan diri untuk mengambil wudhuk untuk menunaikan solat Subuh,. Makkk koo terkejuttt.!!! Boleh pulakk.. eh..silap silap.. bukan pagi tadi tapi malam tadi..hehehe.. Sedang asyik 'Emak' di dalam toilet malam tadi untuk membuat apa yang kita akan buat bila di dalam tandas, gilaa tak terkejutttt bila depan mata sendiri nie, terlihat Daraaahhh mengalir dari atas. Dengan bau nye yang kurang enak. nasib baik bukan malam Jumaat.hehehehe..

Nape? tak percaya? hah.nah amik tengok sendiri.:D


Esok paginye.. kira pagi tadi la kan.. 'Abah' cuba untuk melihat apa sebenarnya yang ada kat atas tue. Siapa yang mati? Apa benda yang ada kat atas tue? orang ke? binatang ke? kalau binatang., binatang apa? biawak? Tikus? ooooohh. no no no & no.. salah tekaan itu semua. Kowang nak tau? meh..tengok kat bawah nie._____




Kesian kucing nie dah kembang..gilaa besar badan dia..! tengok la kaki dia tinggal bulu je. Punca kematian masih belum dikenal pasti. hehehe.. maaf yew kucing. Kami tak dapat nak selamatkan awak.. semoga kamu bahagia di Syurga sana.. amin~~..:D

8 comments:

A Girl With A Big Dream said...

done following you .. letak lah shoutbox key ? senang nak shout nanti .

FANA ZABIL said...

heheeheh...ok..cube nnt

ilovekampungku said...

kesian nyer kucin tu

FANA ZABIL said...

kesian kan..huhuhuhu

liyana said...

kesiannya..camne leh ade kat situ kucing tu??

nanabyte said...

ehhh, at first ingatkan kucin tu nak beranak, rupeny da mati ke~

sobs3, ciyan kucin X(

dtg follow, jum follow nana :P

farah liana said...

omg mcm cite hantu haha

FANA ZABIL said...

hehehehe..yewla.. kucing tue mati kat atas siling.. terpaksa la pecahkan siling tue.hehehee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...