Sunday, January 29, 2012

Nothing 2 Say


Sunyi kan kalau tinggal sowang sowang. rasa nak keluar je jalan jalan g mane.. em.. tapi apela nasib terpaksa gak duduk diam di rumah saja. tak boleh g mane mane.. mane semo orang ini? mak abah dah balik kampung ada jemputan kawin. Nak ikuttt.. tappiiii.. malas yang lebih dari rajin. sudahnya, duk umah la kena tinggal...wuuaaahhh!!! yang lain takde ke kat umah tue? a'a.. ade. akak sowang. tapi jap lagi nak balik dah. esok kan dah keje. hehehe.. redha jela.. Memang la hari Ahad nie adalah hari untuk rehat. Tapi.. untuk orang yang tak bekerja macam saya nie hah.. hari Ahad la patutnye hari yang best, happening kan? tapi lain la... Hari Ahad la hari yang membosankan. cerita cerita pown bkn nye best.. rase ngantuk macam nak tido je sepanjang hari. tapi kalau tido je,, nnt orang cakap pew la. cakap yang tak manis anak dara tidur sampai matahari dah terpacak kat atas kepala .. ayoyo.!! hahahahaa.. abis tue, nak wat apa?? Nak kemas 1umah memang malas la.. hahahaa..ok la.saje je nak tulis entry nie. rasa bosan yang tahap maximum highest dah nie. hahaha.. k k k Salam.. :D


sorry kalau entry nie tak best.. no idea.. tapi nak tulis gak. hehehe.. donee!!

4 comments:

hayatijepeli said...

Blog peneman saat kebosanan. Haha :D
Singgah ye :)

FANA ZABIL said...

hahaahaha..tapi lame2 bosan gak..

nurkaloi said...

ko memang betul2 bosan kannn hahaha

FANA ZABIL said...

hehehee..kalo dh xde pew nk wat wei.hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...