Monday, June 25, 2012

Bengang Mana Bil Tak Sampai Sampai

Adakah ini dinamakan tiadanya sistematik arrangement dalam pengurusan kehidupan tersebut?  Siapa yang silap sebenarnya? adakah orang atasan, pertengahan, bawahan, atau tiada apa apa jawatan yang tersebut? hahaa.. agak merepek kan?? tapi itulah sebenarnya yang sedang bermain difikiran aku saat ketika sekarang ini? apa sebenarnya yang berlaku? adakah salah kami? atau salah aku? atau salah orang lain? hmm.. susah nak judge who's the person yang sebenarnya salah.. kan kan kan?? hmm.. u know what's the actually happen to me? no..??? hahaah... gilak kan... kesian.. meh i story sama u all.. but janji.. promise u all mesti baca sampai abis.. kalo x,,merajuk lak.!:((

hehehehee..dah? janji yew.. ok. thankssss...:)))))

sebenarnya apa yang dok dibebelkan yang kat atas tue ade kena mengena ngan tajuk di atas..! sangat la x relevant dan dimasuk terima akal oleh kami semua yang dimana... where's is the bill..... streamyx bill i mean.. hmm..kalau disebabkan kesalahan alamat, kenapa first bill sampai.. but next next bill tak sampai pown.. what's happening?? kenapa kenapa n kenapa..???

Bukan kami tak buat apa apa untuk tahu ape sebenarnya berlaku.. tapi dah banyak kali call tm... then, dyowg kata maybe salah postmen sebab alamat yang diberi adalah betull.... atau sebenarnya alamat kami itu tak diterima pakai lagi?? hmmm..kalo difikir fikirkan ada betul jugak sebab some of rumah kedai deretan yang sama dengan rumah kami menggunakan alamat yang sama ngan kami...... so......... sapa yang salah.??

Then, call tm again..they said that we can pay the bill by print the bill from internet.. so we do that method la kan... dah siap bayar almost RM300 lebih... then, bila tengok update kat tmonline still tak berubah amount yang perlu kami bayar..!! what??!!! geram gilak... kami ingatkan maybe baru je beberapa jam bayar, mesti diowg x proceed lagi tentang pembayaran tue kan.. tapi now dh hampir 1 bulan... nothing happens.. so... what should we do.?? kang tak pasal pasal kena potong lak.. mati kamiii....!!!!

Tmnet..plzz do something..plzzzzzz..:((((

Muka gembira walaupun ngah risau pasal nie.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...