Friday, June 22, 2012

Sehari Sebelum Balik

Salam,

Quiz dah, Silibus abis, Test dah, latihan dah, tinggal kawin je belum?

ops..

Mula mula dah gatal ek.. hahahaha..

Maaf yew.

Alhamdulillah test typing tadi berjalan dengan lancar, sangat tenteram dan tenang je rasa.  Dengan berkat Doa Mak Abah ... sebelum masuk ke bilik Ilqam untuk take that test, sempat telefon Abah dulu untuk mintak doakan untuk jawab periksa nie.  And dan dengan Doa mereka lah aku dapat jawab even tak semua dapat kan. ehhehehe..

So, pas abis test tadi... habis la sudah segala test dan segala macam untuk semester ini.  Cuma tinggal Final Exam saja yang bermula minggu depan. So, ada masa lagi untuk cuti. hahaha... dikesempatan inilah aku ingin pulang ke kampung halaman. berehat sebentar, amik berkat dari Ibu Bapa dan keluarga. Harap semuanya selamat.  Amin~~~..

Harap maaf sebab entry kali ini agak hambar sedikit.. (ikut mood)..

Done..

Esok balik!!!!

See yaaa..:))))

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...