Thursday, June 21, 2012

STUDY UNTUK COM TEST ESOK

Salam,

Bangun pagi pagi yang tak berapa nak pagi untuk anak dara tapi pagi pagi untuk orang bujang means lelaki around pukul 9 lebih.

Niat & motif : untuk study, study, study for common test for typing for next day or for tomorrow..  takut kan? scary kan?

Em..

Maybe ade yang tak paham,, typing pown ade com test..? atau maybe kowang tak tahu apa itu com test?? test pew kan?? hahaha.. ooo..maybe kowang ingat kalau sebut je typing, mesti kena menaip kan?? kan ?? kan??..

Mula mula aku pown ingat macam tue jugak.. ala...senang je subjek nie. menaip laju laju sampai dapat speed yang highest... tapi sangkaan itu salah beb.. tue punya sangkaan betul kalo belajar kat POLITEKNIK.. aish.. rindu pulak kat politeknik pd.  kan kan kan,, kawan kawan... emmm....Kalau kat sini lain aw.. ape?? sini mane?? hehehe... eh.. xbagitau lagi ek. hehe sori .. disini ialah UiTM.. more to study dengan buku yang agak tebal.. rutin harian di library.. tapi it's not me yang memang x suka pegi perpustakaan. better balik rumah tidur online tonton tv.. lagi best what?? hhahahaaa... di sini semuanya adalah buku. menjadi ulat buku sememangnya bukanlah diri aku yang sebenarnye.. terpaksa.. itulah kata kata yang aku boleh cakap right now.

Ok. kalau kat POLITEKNIK typing is just menaip je kan kawan kawan?

BUT

di UiTM adanya teori...... means u all kena baca buku tentang microsoft office word, powepoint. hafal step step untuk print, save, buat slide show even sebenarnya kita dah tau pown cara cara nya.. tapi ikut suka kita jela.. & kadang kadang kita tak tau pown nama ape benda button nie semua.. just tau simbol dan kat mana letak kedudukan some benda yang kita nak tue..

hah....mcm tuela oden kena hafal..cuba bayangkan.. betapa banyaknye step yang nak kena ingat.. dengan maksud lagi.. yoyooyoooo....... boleh pengsan wei...

ok. sok ade common test..

doakan aku boleh wat k.. 

Done.

Take care.

Assalamualaikum..:)

GAMBAR DULU DULU SAJA NAK TUNJUK

Thanks for reading.

2 comments:

nurkaloi said...

gud luck babe

FANA ZABIL said...

tq beb..rajin ko baca blog aku. ehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...