Thursday, January 17, 2013

Bahasa tu elok sikit boleh?

macam2x perangai orang zaman sekarang nie?? 

mane respect kalian??

 ingat kau dah keje, kira bagus la??

wei.. hello!!!! aku pun pernah keje la.

pernah rasa alam pekerjaan...

tapi xdela berlagak sangat macam ko..!!!!!!!!!

kau nak orang respect ko, tapi ko????

Macam hampeh...

Ingat bagus sangat la..

Nie yang nak kutuk fizikal nie..!!!

Hmmmmmmmmmmmmm....

Pekerja kerajaan yang ntah ade SPM je ada hati nak mara mara nak sound sound aku..

sedap r!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dah ko yang buat salah, ngaku jela..

Nape nak salahkan aku pulak.

Keje lembab..tau nak on9 je keje nye.

Kerja apa macam tue..???!!!!!!!!

Kau berkira sangat dengan Letter Head tue??

Nak cas???? sedap lak..

Kalau kat poli relax je.. .xde kena cas pun kalo transkrip tue..

Ko pulak berkira..

Dah la tempat pun macam ....///.. Kesian!!!!

Hidup kat tempat nie...... Bosan.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saturday, January 5, 2013

Final Time

Assalamualaikum kepada semua,..


Minggu exam dh bermula.. doakan saya disini dapat menjawab semua soalan dengan mudah.


Doakan saya dapat mengawal segala nafsu,, hanya fokus pada peperiksaan sekarang ini. 


Diharap anda semua mendoakan kejayaan saya.


Insyaallah saya akan buat yang terbaik.


Amin~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...