Monday, May 27, 2013

Oh#Gigi

Salam readerzz..salam ceria di hari isnin yang indah.. Pelajar degree uitm masih lagi menikmati cuti yang indah tanpa memikirkan akan akibat selepas naik cuti ini. Penuh dengan quiz, test, presentation, dan final paper! o.m.g.. hahhaa... tapi cuti tetap cuti. bila lagi nak menikmati cuti kan?? because cuti semester nanti dah masuk bulan Ramadhan.. Can't go anyway anytime.! hahaha.... saya dok cite nie macam la sy keluar setiap hari kan.. hahaha.. xde maknenye.. xkn dapatnye.. haha. lagipun membaziakkkk.... jimat duit sikit wei... untuk keperluan dan kehendak yang dinanti2xkan sejak betahun lamanya! cewaaahhh.. sudah berjimba pulak. hahahaha

Okay2x. berbalik pada tajuk utama diatas... GIGI..

GIGI.

hahhahhahaha.. gigi memang menjadi masalah bagi aku sejak dari kecil lagi.  Takpenah nak cantik tersusun saja giginye.. inilah akibatnye kalau tidak dijaga dari kecik. Hah..ingat yew adik2x,,,,,,,,,,,,,, jaga gigi tue elok2x. jangan ble dh besar nnt, menyesal ngan gigi yang x cantik, tersusun, rosak la... macam2x.. nanti nak melabur duit untuk buat "brayses." (hahah..xdengeti nak eja,,,,)......

Ok. disebabkan gigi saya sudah rosak yang teramat sangat.  Tak tertahan saja ini.. pergilah jua kaki ini melangkah ke Hospital...  

tunggu punya tunggu. sampai giliran saya, masuk dalam, tunggu lagi, tengok orang cabut gigi, tambal gigi, buat gigi, macam2x. hahahahhaahaha, then sampai giliran saya,, cek2x,,,, gigi xleh cabut sebab gusi bengkak. ayoyuyoo~~~... kena tahan lagi la seminggu baru operate..!!

Oh.gigi.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...